Tervetuloa Hyvä Ikä -messuille

Vanhustyön ja vanhuusiän oma tapahtuma Hyvä Ikä järjestetään 30.9. - 1.10.2020 Messukeskuksessa Helsingissä. Oman alansa konkaritapahtuma siirtyi viime kierroksella Tampereelta Helsinkiin, uuden Fysioterapia & Kuntoutus -tapahtuman pariksi. Tapahtumakaksikko järjestetään jälleen samanaikaisesti.

Hyvä Ikä on suunnattu ammattilaisille, mutta kuluttajille järjestetään oma iltapäivä, jolloin ohjelmassa on myös ikäihmisiä kiinnostavaa ajankohtaista asiaa.

Hyvä Ikä käsittelee ikääntymistä ja vanhuutta monesta näkökulmasta. Tietoa ja ratkaisuja on tarjolla niin päättäjille kuin tekijöillekin, monialaisesti.

Teemoina ovat Vanheneminen | Koti ja palvelut | Hyvä hoiva ja hoitotyö. Robotiikka ja digitaaliset palvelut ovat mukana kaikissa teemoissa. Robotiikka tuo paljon uusia mahdollisuuksia niin hoivaan, asumiseen kuin kuntoutukseen. Digitaaliset ratkaisut koskettavat niin vanhuksia kuin alan ammattilaisia työssään.

Ohjelmaa rakennetaan parhaillaan. Tilaa uutiskirje ja pysy ajan tasalla. Tule mukaan vanhustyön suurtapahtumaan 2020 - nyt esitellään Hyvän iän tekijät!

 

Tapahtuman järjestää:

Expomark

Yhteistyössä:

 VTKL

Invalidiliitto      Valli_ry

Tilaa uutiskirje

Valitse kiinnostavat tapahtumat, voit muuttaa tilaustasi helposti kirjeissä olevasta linkistä.

Terveysalan tapahtumat

Seuraa somessa:

Apuväline Facebookissa   Apuväline Twitterissä   Apuväline Instagramissa   LinkedIn_logo

#hyvaika